Despre Tubimax.ro

Când vine vorba de tuburi corugate, noi suntem partenerul tău de încredere!

tuburi corugate

Depozit tevi corugate

Tubimax.ro – este furnizor de produse în infrastructura rutieră, ingineria mediului, civile, industriale, drumuri, poduri, construcții edilitare, tevi corugate, tub corugat si tevi pvc.

Toata experienta noastra o transformam in avantajul dumneavoastra, astfel va furnizam cel mai bun raport-calitate-pret si timpi de livrare oriunde in Romania.Enumeram cateva orase in care realizam livrari atat in regim normal de 24-72h cat si in regim express de 24h.

Livram tuburi corugate in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Galati, Oradea, Ploiesti, Medias, Sibiu, Targu Mures, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Brasov, Piatra Neamt, Bacau, Sighisoara, Alba, Blaj, Deva, Focsani, Vaslui, Suceava, Targu Neamt, Dumbraveni, Agnita, Fagaras, Sebes, Codlea, Gheorgheni.

Despre noi va putem spune multe lucruri dar consideram relevant ceea ce spun altii despre noi.Va lasam cateva ganduri primite din partea partenerilor-colaboratori:

Dangulea Sebastian:”Doresc să împărtășesc experiența mea cu firma Tubimax.ro, care m-a impresionat cu profesionalismul, calitatea produselor și serviciile excelente.

Recent, am avut nevoie de câteva țevi corugate pentru a finaliza proiectul de canalizare. Am început să caut pe internet și am găsit Tubimax.ro, care mi-a atras atenția prin varietatea de produse și prețurile competitive.

Dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost serviciul de relații cu clienții. Am avut o întrebare cu privire la una dintre țevi și am decis să le trimit un email. În câteva minute, am primit un răspuns amabil și informativ care mi-a elucidat toate nelămuririle.

În plus, am aflat că firma oferă și servicii de consultanță și asistență tehnică pentru proiecte mai mari, ceea ce m-a făcut să realizez că Tubimax.ro nu este doar un depozit de tevi corugate obișnuit, ci o companie de încredere care se preocupă cu adevărat de nevoile clienților săi.

Recomand cu încredere Tubimax.ro tuturor celor care caută produse de calitate, prețuri competitive și servicii excelente. Experiența mea cu această firmă a fost excelentă și voi reveni cu siguranță pentru viitoare comenzi.”