Afișez toate cele 3 rezultate

Filtrează

Teava PVC SN4 250 Multistrat 6,2 mufa inel, L=3m

41.50 - 52lei/ml TVA inclus.

Teava PVC SN8 Multistrat DN 250*7,3 mufa inel, L=3m

54.50 - 66lei/ml TVA inclus.

Cuprins:

1. Ce este o țeavă PVC 250 de 3m?
2. Când se recomandă utilizarea țevilor PVC de 250 mm diametru și 3m lungime?
3. Ce proprietăți tehnice au țevile PVC?
4. Cum se realizează corect instalarea unei țevi PVC de 250 mm și 3m?
5. Ce norme și standarde trebuie să respecte țevile PVC?
6. Cum se menține și se curăță o țeavă PVC?
7. Ce accesorii sunt necesare pentru montarea unei țevi PVC de 3m?
8. Ce garanții și certificări vin împreună cu țevile PVC?
9. Care sunt costurile asociate cu achiziția și instalarea unei țevi PVC de 250 mm și 3m?
10. De ce să ne alegi pe noi?

Ce este o țeavă PVC 250 de 3m?

Țeava PVC 250 de 3m de la TUBIMAX este un produs de înaltă calitate, fabricat din policlorură de vinil (PVC) de tip neplasticizat.

Aceasta are un diametru nominal de 250 mm și o lungime standard de 3 metri, fiind destinată utilizării într-o varietate de aplicații industriale și civile.

Țeava PVC este cunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa la coroziune, impact și substanțe chimice, oferind o soluție eficientă și de încredere pentru transportul fluidelor, canalizare, drenaj și alte aplicații similare.

Când se recomandă utilizarea țevilor PVC de 250 mm diametru și 3m lungime?

Cu un diametru generos de 250 mm și lungimea standard de 3 metri, aceste țevi sunt opțiunea preferată în proiectele care pun accentul pe gestionarea eficientă a fluidelor în utilizarea în condiții dure, deoarece dețin o capacitate mare de funcționare în astfel de situații.

Țevile PVC de 250 mm diametru și 3m lungime sunt recomandate pentru utilizarea în proiecte de infrastructură unde este necesară o capacitate mare de transport al fluidelor.

Aceste țevi sunt ideale pentru sistemele de canalizare publică și privată, unde trebuie transportate volume mari de ape menajere și pluviale.

De asemenea, sunt folosite în rețelele de drenaj pentru a preveni acumularea apei în zonele industriale și rezidențiale.

Țevile PVC de 250 mm sunt potrivite și pentru aplicații industriale, cum ar fi transportul apei industriale, substanțelor chimice non-corozive și alte fluide tehnice.

Datorită rezistenței lor la coroziune și impact, aceste țevi sunt ideale pentru utilizarea în medii dure și solicitante.

Ce proprietăți tehnice au țevile PVC?

Țevile PVC de la Tubimax sunt caracterizate de proprietăți tehnice care le scot în evidență capabilitatea pentru utilizarea lor în diverse aplicații industriale și civile.

Acestea se fac remarcate datorită acestor combinații de caracteristici tehnice esențiale, începând de la rezistența la coroziune, până la adaptarea ușoară la diferite configurații din proiect.

Țevile PVC de 250 mm de la TUBIMAX au o serie de proprietăți tehnice care le fac potrivite pentru diverse aplicații:

PVC-ul este inert chimic și nu reacționează cu majoritatea substanțelor chimice, ceea ce asigură o durată de viață lungă a țevii.

Aceste țevi sunt proiectate pentru a rezista la impact și presiune, fiind ideale pentru utilizarea în medii solicitante.

PVC-ul este mult mai ușor decât metalul sau betonul, facilitând transportul și instalarea.

Materialul este suficient de flexibil pentru a permite o instalare ușoară și ajustarea în spații limitate.

PVC-ul are proprietăți excelente de izolație, fiind ideal pentru aplicații unde este necesară protecția împotriva temperaturilor extreme și a curenților electrici.

Țevile sunt tratate pentru a rezista la expunerea îndelungată la razele UV, prevenind deteriorarea materialului.

Cum se realizează corect instalarea unei țevi PVC de 250 mm și 3m?

Instalarea corectă a unei țevi PVC de 250 mm și 3m necesită respectarea unor pași esențiali pentru a asigura o montare eficientă și durabilă.

Pașii precum pregătirea detaliată a suprafeței de instalare sau utilizarea propice a adezivului sunt fundamentali în stabilirea unei conexiuni sigure și stabile:

Asigurați-vă că zona de instalare este curată și nivelată, îndepărtând orice obstacole care ar putea interfera cu montajul.

Dacă este necesar, tăiați țeava la lungimea dorită folosind unelte adecvate. Asigurați-vă că marginile sunt netede și curate.

Utilizați un adeziv special pentru PVC pentru a asigura o conexiune solidă și durabilă între țevi și fitinguri. Aplicați adezivul pe capetele țevii și pe fitinguri.

Introduceți țeava în fiting și rotiți ușor pentru a distribui uniform adezivul. Mențineți țeava în poziție până când adezivul se usucă complet.

Utilizați cleme și suporturi pentru a fixa țeava în poziție. Este important să respectați distanțele de fixare recomandate pentru a preveni deformarea sau mișcarea țevii.

După ce adezivul s-a uscat, verificați îmbinarea pentru a vă asigura că este etanșă. Efectuați un test de presiune pentru a confirma etanșeitatea îmbinărilor.

Ce norme și standarde trebuie să respecte țevile PVC?

Țevile PVC de 250 mm de la TUBIMAX trebuie să respecte diverse norme și standarde internaționale și locale pentru a garanta calitatea și siguranța lor.

Aceste reguli sunt riguroase, dar fundamentale pentru garantarea performanței și durabilității produselor în diverse proiecte.

Certificările și reglementările naționale completează cadrul legal și tehnic necesar, prin asigurarea eficienței țevilor, mai ales în proiecte de infrastructură critice.

Printre acestea se numără:

ISO 9001: Standardul internațional pentru sistemele de management al calității, care asigură că produsele sunt fabricate conform unor proceduri stricte de control al calității.

EN 1401: Standard european pentru sistemele de canalizare exterioară din PVC-U, asigurând performanța și durabilitatea produselor.

ISO 4422: Standard internațional pentru sistemele de conducte din PVC pentru alimentarea cu apă și alte aplicații.

Certificări naționale: Țevile trebuie să respecte reglementările și standardele naționale impuse de autoritățile sanitare și de mediu.

Cum se menține și se curăță o țeavă PVC?

Mentenanța și curățarea țevilor PVC de 250 mm sunt esențiale pentru a asigura durabilitatea și funcționarea optimă a sistemului.

Astfel, este recomandat să abordați o rutină de mentenanță regulată și să urmați câțiva pași esențiali de curățare și protecție.

Pentru a menține țevile în condiții bune, urmați aceste sfaturi:

Efectuați inspecții regulate pentru a detecta eventualele fisuri, scurgeri sau alte defecte.

Curățați țevile periodic pentru a preveni acumularea de depuneri și blocaje. Utilizați soluții de curățare adecvate pentru PVC.

Evitați utilizarea substanțelor chimice agresive care ar putea deteriora materialul.

Dacă țevile sunt expuse la soare, utilizați metode de protecție împotriva razelor UV pentru a preveni degradarea materialului.

În cazul în care detectați probleme, efectuați reparațiile necesare cât mai curând posibil pentru a preveni deteriorarea suplimentară a sistemului.

Ce accesorii sunt necesare pentru montarea unei țevi PVC de 3m?

Pentru montarea unei țevi PVC de 250 mm și 3m, sunt necesare diverse accesorii pentru a asigura o instalare corectă și eficientă.

Printre acestea se numără:

Fitinguri: Coturi, teuri, reducții și mufe care permit îmbinarea și direcționarea corectă a țevii.

Adezivi și solvenți: Produse speciale pentru PVC care asigură o conexiune solidă și durabilă între țevi și fitinguri.

Cleme și suporturi: Elemente de fixare care mențin țeava în poziție și previn mișcările nedorite.

Unelte de tăiere și debavurare: Scule necesare pentru a pregăti țeava înainte de îmbinare, asigurând margini netede și curate.

Echipamente de măsurare și nivelare: Instrumente care asigură o instalare precisă și aliniată a țevilor.

Ce garanții și certificări vin împreună cu țevile PVC?

Țevile PVC de 250 mm și 3m de la TUBIMAX sunt însoțite de garanții și certificări care asigură calitatea și durabilitatea produselor.

Garanția nu acoperă doar defectele de fabricație, ci te asigură că sunt proiectate pentru performanță pe termen lung.

Printre aceste garanții și certificări se numără:

Oferim o garanție asupra produselor noastre pentru a asigura clienții de calitatea și durabilitatea acestora. Garanția acoperă defectele de fabricație și problemele de performanță.

Produsele noastre sunt fabricate conform standardelor internaționale de calitate ISO 9001, asigurând un control strict al calității în procesul de producție.

Țevile noastre sunt conforme cu standardele europene EN 1401 pentru sistemele de canalizare exterioară din PVC-U, garantând performanța și durabilitatea lor.

Produsele noastre respectă reglementările și standardele naționale impuse de autoritățile sanitare și de mediu, asigurând conformitatea cu cerințele locale.

Care sunt costurile asociate cu achiziția și instalarea unei țevi PVC de 250 mm și 3m?

Când te gândești la costurile pentru achiziția și instalarea unei țevi PVC de 250 mm și 3m trebuie să iei în calcul prețul țevii, costurile pentru accesoriile necesare dar și cheltuielile de instalare.

Prețul țevii poate varia în funcție de producător și de specificațiile tehnice.

Accesoriile necesare, cum ar fi fitingurile, adezivii, clemele și suporturile, vor adăuga alte cheltuieli la costul total.

Cheltuielile de instalare pot varia în funcție de complexitatea proiectului, costurile forței de muncă și locația instalației.

Este recomandat să solicitați oferte detaliate de la furnizori și instalatori pentru a obține o estimare precisă a costurilor totale.

Alegerea unui furnizor de încredere, precum TUBIMAX, vă poate ajuta să economisiți bani, deoarece vă oferim produse de înaltă calitate și suport tehnic pentru instalare.

De ce să ne alegi pe noi?

Alegerea TUBIMAX pentru achiziționarea țevilor PVC de 250 mm și 3m oferă numeroase avantaje care vă asigură succesul proiectelor dumneavoastră.

Oferim produse de înaltă calitate, fabricate conform celor mai stricte standarde internaționale, asigurând astfel durabilitatea și performanța optimă a sistemului dvs. de conducte.

Gama noastră variată de produse și accesorii vă permite să găsiți tot ce aveți nevoie pentru proiectul dvs. într-un singur loc.

Echipa noastră de experți este mereu la dispoziție pentru a oferi suport tehnic și consultanță, asigurându-se că veți alege produsul potrivit pentru nevoile dvs.

De asemenea, oferim opțiuni de livrare rapidă și prețuri competitive, astfel încât să beneficiați de produse fiabile și eficiente, economisind timp și bani.

Recenziile pozitive ale clienților noștri și reputația solidă pe piață sunt dovezi ale angajamentului nostru pentru calitate și satisfacția clienților.

Alegeți TUBIMAX pentru a beneficia de cele mai bune soluții în domeniul țevilor PVC și pentru a vă asigura că proiectul dvs. va fi un succes.